Δανια Φινλανδια Ερικσεν : Kρίστιαν Έρικσεν: Μίλησε με τους συμπαίκτες του από το ... : Πάγωσε το γήπεδο που φιλοξενούσε τον αγώνα της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020 όταν κατέρρευσε ο κρίστιαν.

Δανια Φινλανδια Ερικσεν : Kρίστιαν Έρικσεν: Μίλησε με τους συμπαίκτες του από το ... : Πάγωσε το γήπεδο που φιλοξενούσε τον αγώνα της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020 όταν κατέρρευσε ο κρίστιαν.. Είσαι ο νικητής, μείνε δυνατός! Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Έπιασε το πέναλτι του χόιμπιεργκ ο χραντέτσκι (video). Πάγωσε το γήπεδο που φιλοξενούσε τον αγώνα της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020 όταν κατέρρευσε ο κρίστιαν. Σκόραρε ο λουκάκου και το αφιέρωσε στον έρικσεν (video).

Συνεχίζει τις επεμβάσεις ο χραντέτσκι (vid). Φαίνεται πως τέλος καλό, όλα καλά για τον κρίστιαν έρικσεν. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ, μπρέθγουεϊτ. Είσαι ο νικητής, μείνε δυνατός! Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020.

Σακελλαροπούλου για τα 144 χρόνια δράσης του Ελληνικού ...
Σακελλαροπούλου για τα 144 χρόνια δράσης του Ελληνικού ... from www.circogreco.gr
Είσαι ο νικητής, μείνε δυνατός! Δανία και φινλανδία ανοίγουν τον δεύτερο όμιλο του euro και οι δυο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες, με τις οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χωρό. Σκόραρε ο λουκάκου και το αφιέρωσε στον έρικσεν (video). Στιγμές αγωνίας στην κοπεγχάγη για τον αρχηγό της εθνικής δανίας! Έπεσε αναίσθητος ο έρικσεν, παλεύει για τη… Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ, μπρέθγουεϊτ. Κρίστιαν έρικσεν δανία φινλανδία uefa. Στο 43' ο κρίστιαν έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο, τεχνητή αναπνοή κι απινιδωτής.

Μπες στο παιχνίδι με live streaming.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro 2020, ο έρικσεν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στο 43' ο κρίστιαν έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο, τεχνητή αναπνοή κι απινιδωτής. Σκόραρε ο λουκάκου και το αφιέρωσε στον έρικσεν (video). Η αναμέτρηση στο parken της κοπεγχάγης ανάμεσα σε δανία και φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του group b στο euro, στιγματίστηκε από τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο κρίστιαν έρικσεν. Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο πάρκεν της κοπεγχάγης στην αναμέτρηση της δανίας με τη φινλανδία για το euro 2020, καθώς ο έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Κρίστιαν έρικσεν δανία φινλανδία uefa. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ, μπρέθγουεϊτ. Ο δανός μέσος δεν έδειχνε να έχει τις αισθήσεις του. Πάγωσε το γήπεδο που φιλοξενούσε τον αγώνα της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020 όταν κατέρρευσε ο κρίστιαν. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Δανία και φινλανδία ανοίγουν τον δεύτερο όμιλο του euro και οι δυο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες, με τις οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χωρό. Συγκλονισμένοι παίκτες, φίλαθλοι και τεχνικά τιμ είδαν τον κρίστιαν έρικσεν να «καταρρέει» στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα. Συγκλόνισαν οι συμπαίκτες του κρίστιαν έρικσεν που δεν επέτρεψαν στις κάμερες να πάρουν πλάνα από τις στιγμές που έδινε μάχη για τη ζωή του.

Συνεχίζει τις επεμβάσεις ο χραντέτσκι (vid). Έπεσε αναίσθητος ο έρικσεν, παλεύει για τη… Στιγμές αγωνίας στην κοπεγχάγη για τον αρχηγό της εθνικής δανίας! Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της δανίας με την φιλανδία, καθώς ο νορβηγός μέσος κρίστιανέρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικο χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή. Συγκλονισμένοι παίκτες, φίλαθλοι και τεχνικά τιμ είδαν τον κρίστιαν έρικσεν να «καταρρέει» στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα.

Δανία - Φινλανδία 0-1: Έκπληξη στη σκιά του σοκ - dania ...
Δανία - Φινλανδία 0-1: Έκπληξη στη σκιά του σοκ - dania ... from images32.inewsgr.com
Η αναμέτρηση στο parken της κοπεγχάγης ανάμεσα σε δανία και φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του group b στο euro, στιγματίστηκε από τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο κρίστιαν έρικσεν. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Συγκλονισμένοι παίκτες, φίλαθλοι και τεχνικά τιμ είδαν τον κρίστιαν έρικσεν να «καταρρέει» στο χορτάρι, χάνοντας τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια σύγκρουση ή μαρκάρισμα. Ο δανός μέσος δεν έδειχνε να έχει τις αισθήσεις του. Κρίστιαν έρικσεν δανία φινλανδία uefa. Μήνυμα υποστήριξης στον έρικσεν έστειλε μέσω των social media και η παε παοκ, δείτε εδώ. Στο 43' ο κρίστιαν έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο, τεχνητή αναπνοή κι απινιδωτής. Η φωτογραφία πως βρήκε τις αισθήσεις του και η ανακοίνωση της uefa.κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro.

Κρίστιαν έρικσεν δανία φινλανδία uefa.

Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή. Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της δανίας με την φιλανδία, καθώς ο νορβηγός μέσος κρίστιανέρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικο χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή. Πάγωσε το γήπεδο που φιλοξενούσε τον αγώνα της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020 όταν κατέρρευσε ο κρίστιαν. Στο 43' ο κρίστιαν έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο, τεχνητή αναπνοή κι απινιδωτής. Στιγμές αγωνίας στην κοπεγχάγη για τον αρχηγό της εθνικής δανίας! Έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Η φωτογραφία πως βρήκε τις αισθήσεις του και η ανακοίνωση της uefa.κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro. Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro 2020, ο έρικσεν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Σμάιχελ, βας, κιερ, κρίστενσεν, μάλε, ντιλέινι, χιέιμπιεργκ, έρικσεν, πόουλσεν, βιντ. Μήνυμα υποστήριξης στον έρικσεν έστειλε μέσω των social media και η παε παοκ, δείτε εδώ. Είσαι ο νικητής, μείνε δυνατός!

Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Δανία και φινλανδία ανοίγουν τον δεύτερο όμιλο του euro και οι δυο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες, με τις οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χωρό. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή. Σκόραρε ο λουκάκου και το αφιέρωσε στον έρικσεν (video). Η φωτογραφία πως βρήκε τις αισθήσεις του και η ανακοίνωση της uefa.κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro.

Euro 2020: Ανατριχιαστική στιγμή στο γήπεδο - «Κρίστιαν ...
Euro 2020: Ανατριχιαστική στιγμή στο γήπεδο - «Κρίστιαν ... from thecaller.gr
Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της δανίας με την φιλανδία, καθώς ο νορβηγός μέσος κρίστιανέρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικο χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή. Στο 43' ο κρίστιαν έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο, τεχνητή αναπνοή κι απινιδωτής. Η αναμέτρηση στο parken της κοπεγχάγης ανάμεσα σε δανία και φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του group b στο euro, στιγματίστηκε από τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο κρίστιαν έρικσεν. Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Είσαι ο νικητής, μείνε δυνατός! Έπιασε το πέναλτι του χόιμπιεργκ ο χραντέτσκι (video). Στιγμές αγωνίας στην κοπεγχάγη για τον αρχηγό της εθνικής δανίας! Συγκλόνισαν οι συμπαίκτες του κρίστιαν έρικσεν που δεν επέτρεψαν στις κάμερες να πάρουν πλάνα από τις στιγμές που έδινε μάχη για τη ζωή του.

Η αναμέτρηση στο parken της κοπεγχάγης ανάμεσα σε δανία και φινλανδία, για την 1η αγωνιστική του group b στο euro, στιγματίστηκε από τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ο κρίστιαν έρικσεν.

Ο δανός μέσος δεν έδειχνε να έχει τις αισθήσεις του. Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ μπήκαν στο γήπεδο και του έκαναν τεχνητή. Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της δανίας με την φινλανδία για το euro 2020. Δανία και φινλανδία ανοίγουν τον δεύτερο όμιλο του euro και οι δυο προπονητές έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες, με τις οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χωρό. Μπες στο παιχνίδι με live streaming. Έπιασε το πέναλτι του χόιμπιεργκ ο χραντέτσκι (video). Συνεχίζει τις επεμβάσεις ο χραντέτσκι (vid). Φαίνεται πως τέλος καλό, όλα καλά για τον κρίστιαν έρικσεν. Έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί! Η φωτογραφία πως βρήκε τις αισθήσεις του και η ανακοίνωση της uefa.κατά τη διάρκεια του αγώνα της δανίας με τη φινλανδία για το euro. Σοκαριστικές στιγμές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της δανίας με την φιλανδία, καθώς ο νορβηγός μέσος κρίστιανέρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικο χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την ζωή. Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο πάρκεν της κοπεγχάγης στην αναμέτρηση της δανίας με τη φινλανδία για το euro 2020, καθώς ο έρικσεν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι, παλεύουν να σώσουν την ζωή του οι γιατροί!