Νισυροσ Παραλιεσ : Μάμμης - Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, θα οδηγηθείτε στον αγ.σάββα όπου μπορείτε να κολυμπήσετε και στην συνέχεια να απολαύσετε.

Νισυροσ Παραλιεσ : Μάμμης - Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, θα οδηγηθείτε στον αγ.σάββα όπου μπορείτε να κολυμπήσετε και στην συνέχεια να απολαύσετε.. Αεροπορικού τύπου καθίσματα (αίθουσα 3) €62,50. Οι πάλοι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 4 χιλιόμετρα από το μανδράκι. Στα νικιά, με την όμορφη κεντρική πλατεία με τα χοχλάκια (βοτσαλωτό δάπεδο) και στον ερειπωμένο πλέον εμπορειό θα πάτε για γραφικές. Η τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου έλαβε χώρα το 1888 και σήμερα στο νησί υπάρχουν ενεργές φουμαρόλες. Παραλίες, τήλος σπήλαια και βάραθρα, τήλος.

Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο παλοι στη πανέμορφη νίσυρο! Νισυροσ χαρτησ οδηγοσ η νίσυρος είναι νησί των δωδεκανήσων και βρίσκεται στο νότιο αιγαίο. Η μεγάλη παραλία του χωριού, με άμμο, βότσαλα και δέντρα, χωρίζεται στις ακρογιαλιές κατσούνι, λιες και παχιά άμμο. Στη νίσυρο θα απολαύσετε την. Στα νικιά, με την όμορφη κεντρική πλατεία με τα χοχλάκια (βοτσαλωτό δάπεδο) και στον ερειπωμένο πλέον εμπορειό θα πάτε για γραφικές.

Μάμμης
Μάμμης from www.arttravel.gr
Ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς του αιγαίου: Χάρτης κεραυνών, βροχής και πίεσης. Δήμος νισύρου, η επίσημη ιστοσελίδα. Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά. Νισυροσ χαρτησ οδηγοσ η νίσυρος είναι νησί των δωδεκανήσων και βρίσκεται στο νότιο αιγαίο. Μέσα στη καλδέρα βρίσκεται ο μεγαλύτερος υδροθερμικός κρατήρας στον κόσμο, ο στέφανος, ο οποίος έχει διάμετρο 300 μέτρα, ενώ συνολικά η νίσυρος έχει 5 κρατήρες. Η νίσυρος έχει λίγες παραλίες, αλλά η μοναδική ομορφιά που διαθέτουν εντυπωσιάζουν και τον πιο δύσκολο επισκέπτη. Τι να δεις, πού να κολυμπήσεις, πού να μείνεις και πού να φας το καλοκαίρι του 2021.

Το κατάμαυρο χρώμα που έχουν τα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειογενούς τους προέλευσης, είναι εντυπωσιακό.

Η νίσυρος ανήκει στα δωδεκάνησα και βρίσκεται δυτικά της ρόδου, ανάμεσα σε κω, τήλο και αστυπάλαια. Στα νικιά, με την όμορφη κεντρική πλατεία με τα χοχλάκια (βοτσαλωτό δάπεδο) και στον ερειπωμένο πλέον εμπορειό θα πάτε για γραφικές. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού και απέχει περίπου 8 χλμ. Η νίσυρος έχει λίγες παραλίες, αλλά η μοναδική ομορφιά που διαθέτουν εντυπωσιάζουν και τον πιο δύσκολο επισκέπτη. Το ηφαίστειο είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού με όλα τα βλέμματα στραμμένα, στον μεγαλύτερο υδροθερμικό κρατήρα στον κόσμο, τον στέφανο, ο οποίος έχει διάμετρο 300 μέτρα. Οι πάλοι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 4 χιλιόμετρα από το μανδράκι. Η νίσυρος έχει μόνο λίγες παραλίες με μαύρη άμμο ή μαύρα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειακής προέλευσης του νησιού. Μια άλλη σχετικά κοντινή επιλογή είναι τα φτενάγια, με ταβέρνα και ομπρέλες (15 λεπτά περπάτημα), ενώ με καΐκι θα. Οι μαξιλαροειδείς λάβες, από των οποίων τη διάβρωση προέρχονται, έχουν ηλικία πάνω από 160.000 χρόνια και αποτελούν τα παλαιότερα πετρώματα που παρατηρούνται στο νησί. Νισυροσ χαρτησ οδηγοσ η νίσυρος είναι νησί των δωδεκανήσων και βρίσκεται στο νότιο αιγαίο. Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά. Παραλιεσ στη νίσυρο θα βρείτε παραλίες με καταγάλανα νερά και μοναδικά μαύρα από το ηφαίστειο βότσαλα. Πανέμορφη παραλία που ονομάζεται έτσι επειδή ακριβώς αποτελείται από παχιά άμμο!

Είναι οργανωμένη και διαθέτει ταβέρνα. Ό,τι έχετε φανταστεί για τα νησιά του αιγαίου των δεκαετιών του '60 και του '70 είναι ζωντανό εδώ: Οι πάλοι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 4 χιλιόμετρα από το μανδράκι. Στο κέντρο του νησιού βρίσκεται ο μεγαλύτερος. Χάρτης κεραυνών, βροχής και πίεσης.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Archives - gastrotourismos.gr
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Archives - gastrotourismos.gr from gastrotourismos.gr
Υπέροχοι άνθρωποι με χαμόγελο και εξαιρετική προθυμία και φιλοξενία, σε έναν τόπο που οι πέντε μέρες δεν αρκούν για διακοπές! Η παραλία με τα ηφαιστειογενή βότσαλα και η τήλος η νίσυρος εξαιτίας του ηφαστειογενούς υπεδάφους της, διαθέτει μερικές από τις πιο ξεχωριστές παραλίες στην ελλάδα. Συνολικά το νησί έχει 5 κρατήρες. Είναι ένα ηφαιστειογενές νησί, μέρος του νότιου τόξου της ελλάδας. Αυθεντικά χωριά, παραδοσιακά καφενεία, εκκλησάκια θεμελιωμένα στους βράχους, πλατείες για ουζάκι και μεζέ. Η νίσυρος έχει μόνο λίγες παραλίες με μαύρη άμμο ή μαύρα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειακής προέλευσης του νησιού. Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά. Η μεγάλη παραλία του χωριού, με άμμο, βότσαλα και δέντρα, χωρίζεται στις ακρογιαλιές κατσούνι, λιες και παχιά άμμο.

Το κατάμαυρο χρώμα που έχουν τα βότσαλα, λόγω της ηφαιστειογενούς τους προέλευσης, είναι εντυπωσιακό.

Οι πιο γνωστές είναι μανδράκι, παχιά άμμος, αγία ειρήνη, χοχλάκοι και αυλάκι. Η νίσυρος έχει λίγες παραλίες, αλλά η μοναδική ομορφιά που διαθέτουν εντυπωσιάζουν και τον πιο δύσκολο επισκέπτη. Ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς του αιγαίου: Η νίσυρος είναι ένα εντυπωσιακό, ηφαιστειογενές νησί με φανταστική φύση και πολύ φιλόξενους κατοίκους. Οι χοχλάκοι με τα χαρακτηριστικά μαύρα βότσαλα, βρίσκεται στο μανδράκι, ακριβώς πίσω από το βράχο της παναγίας της σπηλιανής. Παραλίες, τήλος σπήλαια και βάραθρα, τήλος. Το porfyris hotel προσφέρει πισίνα και πρωινό σε απόσταση 200μ. Πανέμορφη παραλία που ονομάζεται έτσι επειδή ακριβώς αποτελείται από παχιά άμμο! Παρατηρήσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμων. Οι πάλοι βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 4 χιλιόμετρα από το μανδράκι. Χάρτης κεραυνών, βροχής και πίεσης. Αυθεντικά χωριά, παραδοσιακά καφενεία, εκκλησάκια θεμελιωμένα στους βράχους, πλατείες για ουζάκι και μεζέ. Από την παραλία μανδράκι στην πόλη της νισύρου.

Δήμος νισύρου, η επίσημη ιστοσελίδα. Αεροπορικού τύπου καθίσματα (αίθουσα 3) €62,50. Κάστρα, τήλος θρησκευτικές τοποθεσίες, τήλος ιστορικές τοποθεσίες, τήλος γειτονιές, τήλος ορόσημα και σημεία ενδιαφέροντος, τήλος εκκλησίες και καθεδρικοί ναοί, τήλος. Ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο, θα οδηγηθείτε στον αγ.σάββα όπου μπορείτε να κολυμπήσετε και στην συνέχεια να απολαύσετε. Ό,τι έχετε φανταστεί για τα νησιά του αιγαίου των δεκαετιών του '60 και του '70 είναι ζωντανό εδώ:

DODEKANISOS SEAWAYS - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ...
DODEKANISOS SEAWAYS - ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ... from www.12ne.gr
Ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς του αιγαίου: Οι χοχλάκοι με τα χαρακτηριστικά μαύρα βότσαλα, βρίσκεται στο μανδράκι, ακριβώς πίσω από το βράχο της παναγίας της σπηλιανής. Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά. Στα νικιά, με την όμορφη κεντρική πλατεία με τα χοχλάκια (βοτσαλωτό δάπεδο) και στον ερειπωμένο πλέον εμπορειό θα πάτε για γραφικές. Η παραλία με τα ηφαιστειογενή βότσαλα και η τήλος η νίσυρος εξαιτίας του ηφαστειογενούς υπεδάφους της, διαθέτει μερικές από τις πιο ξεχωριστές παραλίες στην ελλάδα. Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο παλοι στη πανέμορφη νίσυρο! Μέσα στη καλδέρα βρίσκεται ο μεγαλύτερος υδροθερμικός κρατήρας στον κόσμο, ο στέφανος, ο οποίος έχει διάμετρο 300 μέτρα, ενώ συνολικά η νίσυρος έχει 5 κρατήρες. Είναι ένα ηφαιστειογενές νησί, μέρος του νότιου τόξου της ελλάδας.

Παραλίες, τήλος σπήλαια και βάραθρα, τήλος.

Πρωτεύουσα είναι το μανδράκι ενώ άλλα χωριά είναι ο εμπορειός, οι πάλοι, τα νικειά. Το porfyris hotel προσφέρει πισίνα και πρωινό σε απόσταση 200μ. Παραλιεσ στη νίσυρο θα βρείτε παραλίες με καταγάλανα νερά και μοναδικά μαύρα από το ηφαίστειο βότσαλα. Μεγάλη σε μήκος που σπάει σε μικρότερες παραλίες με σκούρα άμμο και βότσαλο. Από τη χώρα της τήνου. Η τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου έλαβε χώρα το 1888 και σήμερα στο νησί υπάρχουν ενεργές φουμαρόλες. Στη νίσυρο θα απολαύσετε την. Οι πάλοι είναι παραθαλάσσιος παραδοσιακός οικισμός της νίσυρου στα δωδεκάνησα σε υψόμετρο 15 μέτρων. Η νίσυρος δεν διαθέτει αρκετές παραλίες. Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο παλοι στη πανέμορφη νίσυρο! Το ηφαίστειο είναι πολύ πιθανόν ότι εξερράγη το 1422. Οδηγός για αξιοθέατα, παραλίες, φαγητό, διασκέδαση. Μέσα στη καλδέρα βρίσκεται ο μεγαλύτερος υδροθερμικός κρατήρας στον κόσμο, ο στέφανος, ο οποίος έχει διάμετρο 300 μέτρα, ενώ συνολικά η νίσυρος έχει 5 κρατήρες.

Το ηφαίστειο είναι πολύ πιθανόν ότι εξερράγη το 1422 νισυροσ. Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο παλοι στη πανέμορφη νίσυρο!